Caroline Vlietstra

Meer dan 29 jaar heb ik gewerkt bij De Telegraaf. Geweldige jaren, maar nu is het tijd om mijn eigen pad te bewandelen. Met mijn bedrijf  ‘Caroline Vlietstra Content Creator’, wil ik doorgaan met mijn passie: schrijven en fotograferen. Want hoe mooi is het om mensen te raken met verhalen. Dat kan in woord, maar zeker ook in beeld…

>>>

Caroline Vlietstra tekst

“Ik zag het gewoon voor me”, of, “ik werd helemaal meegenomen in je verhaal”. Dat zijn uitspraken waar je het als schrijfster en fotograaf voor doet. Dat is dan ook bij elk verhaal mijn doel; beeldend schrijven en de lezer het gevoel geven op de plek te zijn waar ik over schrijf. Of dat nu gaat om een menselijk- of over een reisverhaal.

>>>

Caroline Vlietstra Content Creator

Na het volgen van de opleiding aan de Fotoacademie werd mijn camera mijn beste vriend. Hij gaat altijd mee op pad. Mijn eerste fotografie-opdracht als freelancer maakte ik voor Voigt Travel. Een week vertoeven boven de poolcirkel, 9 portretten maken en 1600 km reizen leverde pagina’s vol verhalen en bakken vol beeld op.

>>>

Opdrachtgevers Caroline Vlietstra

Er is leven na De Telegraaf. Bedrijven waar ik in het verleden mee samengewerkt heb (maar dan onder de paraplu van de krant) zijn nu mijn opdrachtgevers. Zoals het Oostenrijkse Tirol Werbung of Voigt Travel, kenner van Scandinavië-reizen. Plus Magazine leek mij een logische stap. Ik val nu eenmaal in die doelgroep.

>>>